Introducere în modă. Men’s Club: istorie, principii și valori

Istorie

Moda a fost și continuă să rămână o componentă activă și dinamică a societății. Indiferent că vorbim despre vestimentația tipică erei victoriene sau că vorbim despre ultimele tendințe, oamenii întotdeauna au prezentat o afinitate pentru modă și variațiile sale. De ce? Pentru că este o unealtă puternică, versatilă, care poate fi folosită pentru a servi diverse scopuri: fie vrem să ne integrăm, fie vrem să ne diferențiem.

Moda masculină a evoluat foarte mult și a încercat întotdeauna să țină pasul cu acel concept de „bărbat modern”, care îmbracă dimineața outfit-ul preferat și este capabil să cucerească lumea, odată ce a ieșit pe ușă. Deși a suferit diverse modificări în concordanță cu schimbările sociale, costumul a fost și va fi mereu o alegere în rândul bărbaților (și a femeilor, deopotrivă), deoarece reușește să încapsuleze atât personalitatea, cât și țelurile individuale.

 

Principii

De-a lungul timpului, probabil ai auzit de multe ori expresia de „bărbat adevărat” și toate reinterpretările acesteia. „Un bărbat adevărat poartă asta” sau „un bărbat adevărat nu ar purta niciodată asta”. Dar ce înseamnă „adevărat” de fapt? Am creat Men’s Club pentru că știm că moda nu este matematică. Nu este o știință exactă care poate fi limitată și încadrată în anumiți parametri, care determină veridicitatea genului sau a atitudinii tale. Îmbrățișăm diversitatea în toate formele și mărimile ei și o celebrăm cu fiecare client care ne îmbracă hainele și este pregătit să înfrunte viața și toate plăcerile sau obstacolele acesteia, prin încrederea pe care articolele noastre vestimentare i-o oferă. Noi știm că hainele pe care le alegi te definesc, dar nu te limitează. Astfel, din pasiune pentru moda masculină, încercăm constant să îți oferim ținutele necesare nu pentru a schimba cine ești, cu adevărat, ci pentru a scoate mai bine la suprafață.

 

Valori

Costumul nu este o mască pe care o pui să te ascunzi. Nu este nici o armură pe care o îmbraci să te protejezi și să te distanțezi de oameni. Nu este o modalitate prin care să te îndepărtezi de cei din jurul tău, ci una prin care să te apropii. Credem, cu adevărat, în puterea ținutei potrivite. Valorile brandului nostru ne-au ajutat să vedem zi de zi, cu fiecare client mulțumit, cum un outfit poate să ofere încrederea necesară, cum poate clădi respectul față de sine și față de alții, cum poate schimba lumea în bine. De aceea facem mereu tot posibilul, ca prin hainele noastre, să te ajutăm să te redescoperi, să te vezi exact așa cum ești și, la rândul tău, să îi ajuți și pe alții să facă același lucru.

„Stilul adecvat nu este doar un mesaj vizual, înseamnă mai mult: manifestarea clară a trăsăturilor umane.” – Ralph Lauren