Regulament campanie o haina pentru un suflet

Cu ocazie Sfintelor Sărbatori de Crăciun, MEN's CLUB organizează o Campanie de donare de haine în colaborare cu Fundația Crestină Șela din Cluj-Napoca.

 În ce constă acestă Campanie ?

Nimic mai simplu....

Vino cu un pantalon, pulover, sacou , un costum, un palton, o geacă sau o jachetă pe care nu le mai folosești iar noi îți dăruim un voucher cadou în valoare de 50 Ron pentru ca tu sa-ți achizitionezi o haine nouă, iar haina ta veche va face fericit o persoană nevoiașă.

Fă un gest frumos de Crăciun și ajută-ne să facem fercite acele persoane care au nevoie de ajutorul nostru, doar împreună o putem face!

Te asteptăm în showroom-ul din Galeriile Ferdinand în perioada 27.11.2018 -21.12.2018 cu haina veche.

REGULAMENT

Campania ,, O haina pentru un suflet,, 

SC STOR & STOR SRL, societate comerciala inregistrata la Registrul Comertului cu nr. 1376/2012, avand cod fiscal RO 30220121, cu sediul in Cluj, Cluj-Napoca, Str N. Titulescu Nr. 163/9, si functioneaza conform legislatiei române in domeniul sau de activitate te invita sa iei parte la Campaia de donare de haine din perioada 27.11.2018-21.12.2018. . In vederea respectarii principiilor generale privind desfasurarea activitatii economice si dezvoltarea retelei de distributie a produselor si serviciilor de piata, implicit a principiilor liberei concurente, protectiei vietii, sanatatii, securitatii si intereselor economice ale consumatorilor, precum si a mediului, societatea SC STOR & STOR SRL. intocmeste prezentul Regulament  (in cele ce urmeaza„Regulamentul”) aplicabil Campaniei mai sus-mentionaet. Campania de donare de haine se numeste ,, O haina pentru un suflet,, si  este organizata de societatea SC STOR & STOR SRL, societate comerciala inregistrata la Registrul Comertului cu nr. 1376/2012, avand cod fiscal RO 30220121, cu sediul in Cluj, Cluj-Napoca, Str N. Titulescu Nr. 163/9, in colaborare cu Fundatia Crestina Sela din Cluj-Napoca cu sediul pe str. Eta Boariu, Cluj-Napoca 400000, cod unic de identificare 22843307.

2. LOCUL DE DESFASURARE A CONCURSULUI

Campania ,, O haina pentru un suflet,,  este organizata pe pagina de internet oficiala a organizatorului, www.men-club.ro si pe pagina oficiala de Facebook a acestuia, https://www.facebook.com/MenClub.ro/.

3. CONDITII DE PARTICIPARE LA CAMPANIA ,, O haina pentru un suflet,, 

Pentru a participa la Campania ,, O haina pentru un suflet,,  este necesar sa indepliniti urmatoarele conditii:

a) conditii referitoare la varsta/sex/religie:

- poate participa la acest concurs orice persoana fizica cu varsta minima implinita de 18 ani;

- poate participa la acest concurs orice persoana fizica indiferent de sex, nationalitate sau religie;

b) conditii referitoare la desfasurarea Campaniei ,, O haina pentru un suflet,, 

- pentru a participa la Campanie trebuie ca fiecare persoana care doreste sa doneze o haina sa se prezinte la punctul de lucru a magazinului MEN’s CLUB situat pe strada Regele Ferdinand nr.6, din Galeriiale Ferdinand, din Cluj-Napoca cu aceea haina.

-Haina care urmeza sa fie data spre donatie Fundatiei  Crestine Sela va trebui sa fie in stare buna,spalata si nu trebuie sa prezinte urme de ruptura sau de patare.

-In schimbul hainei donate , aceea persoana primeste un voucher in valoare de 50 Ron din partea magazinului organizator, avand posibilitatea sa il foloseasca din data de 27.11.2018 pana 31.12.2019 pentru achizitionarea oricarui produs din cadrul magazinului. Produsul care urmeza sa fie achizitionat trebuie sa aiba o valoare minima de 150 Ron .

-Voucher-ele nu se cumuleaza intre ele.

-Voucher-ul nu se aplica la produsele care sunt deja incluse in Campanie de reducere.

-Voucher-ul se poate folosi si la produsele reduse cu conditia ca produsul achizitionat sa aiba o valoare minima de 499 Ron

4. PERIOADA DE DESFASURARE A Campaniei ,,O haina pentru un suflet,,

Intervalul de desfasurare a Campaniei este 27.11.2018 – 21.12.2018.

5. COLABORATOR.

Hainele donate vor fi date spre donatie Fundatiei Crestine Sela in data de 21.12.2018, din Cluj-Napoca , situata pe strada Eta Boariu, Cluj-Napoca 400000 si mai departe distribuite de aceasta,persoanelor nevoiase.

6. PROTECTIA DATELOR PERSONALE

Organizatorul a adoptat la nivel intern o Politica de securitate a prelucrarii datelor cu caracter personal, in conformitate cu prevederile Regulamentului general de protectie a datelor. Scopul acestei politici este de a stabili masurile necesare si responsabilitatile societatii SC STOR & STOR SRL, precum si a persoanelor imputernicite de aceasta, pentru indeplinirea obligatiilor referitoare la garantarea si protejarea drepturilor si libertatilor fundamentale ale persoanelor fizice, in special a dreptului la viata intima, familiala si privata, cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal. Astfel, informatiile colectate si prelucrate vor privi numele si prenumele, adresa de email si numarul de telefon al persoanelor implicate . Prin urmarea pasilor necesari participarii la Campania ,,O haina pentru un suflet,, persoanle care doresc sa participe isi exprima implicit consimtamantul cu privire la colectarea si prelucrarea datelor personale de catre organizator.

Colectarea, stocarea si prelucrarea datelor se va face in concordanta cu politicile interne ale organizatorului adoptate cu respectarea Regulamentului general de protectie a datelor nr. 679/2016. Politica generala adoptata in acest sens este publicata pe pagina oficiala de internet a organizatorului. Colectarea, prelucrarea, stocarea datelor cu caracter personal de catre organizator se supune urmatoarelor PRINCIPII: - Legalitate, echitate si transparenta.

Va reamintim ca datele dvs. vor fi gestionate exclusiv de catre SC STOR & STOR SRL si ca putei revoca în orice moment procesarea datelor personale scriind un e-mail la contact@men-club.ro.

7. LITIGII

Eventualele divergene aparute ute intre Organizator si donator¸ se vor rezolva pe cale amiabila. Daca acestea nu vor putea fi solutionate pe cale amiabila, partile se vor adresa instantelor de judecata? competente potrivit legislatiei din Romania.

Organizatorul nu isi va asuma nicio raspundere cu privire la pretentiile tertilor sau ale institutiilor asupra hainelor donate¸si. Organizatorul nu is¸i asuma nicio raspundere cu privire la disfunctionalitatea retelei Facebook / paginii oficiale de Facebook a organizatorului / paginii oficiale de internet a organizatorului etc

8. Contact:

Campania ,,O haina pentru un suflet ,, organizata de catre societatea SC STOR & STOR SRL. fiind organizata pentru promovarea paginii oficiale de internet si a paginii oficiale de Facebook ale organizatorului si in scop caritabil prin donarea de haine pentru Fundatia Crestina Sela ,reprezentand o actiune publicitara organizata atat  in scopul stimularii vanzarilor dar si in scop caritabil,  nu presupune taxa de participare.