Achiziționezi un costum de mire

În cadrul magazinului Men's Club din Cluj Napoca, str. Regele Ferdinand

Distribui video și etichetezi 2 prieteni

Distribui videoclipul prin care anunțăm tombola și etichetezi 2 prieteni care au programat nunta anul acesta.

Participi la tombolă

Premiul constă într-un voucher de 1000 EUR care se poate folosi pentru achiziții la agentia de turism Avetour din Cluj

Programează o sedință de consultață

Gratuit
Subscription Salvare

Bucură-te de ajutorul unui specialist atunci când îți alegi ținuta pentru nuntă, alte evenimente sau de zi cu zi.

Regulament tombola

Regulamentul de concurs :

 

 • organizatorul concursului: 

  SC STOR & STOR SRL
  Reg. Com.: J12/1376/2012
  Cod fiscal: RO 30220121
  Sediu social : Str Mos Ion Roata Nr. 4 ap.1 Cluj-Napoca, Cluj

 

 • perioada și locul de desfășurare a concursului: 13.02.2023 - 31.03.2023, in cadrul magazinului fizic Men's Club, din orasul Cluj Napoca, str. Regele Ferdinand 6.

 

 • persoanele care au dreptul să participe: se califica pentru a participa la tombola orice persoana fizica(persoanele juridice sau persoanele fizice autorizate nu pot participa) care achizitioneaza un costum de mire(a se intelege costum specific ocaziei, format din minim pantaloni + sacou) pana pe data de 30.03.2023, are nunta programata in anul 2023, eticheteaza un prieten care are nunta programata in 2023 intr-o postare a paginii de Facebook Men's Club sau a profilului de Instagram @mensclubcluj, completeaza biletul de tombola cu datele de contact si il introduce in urna aflata in magazinul Men's Club.
  Este interzisa participarea pentru angajatii societatii SC STOR & STOR SRL.

 

 • premiile oferite și condițiile de luare în primire a acestora. Biletul de tombola se extrage in data de 31.03.2023. Castigatorul tombolei va castiga un voucher pentru luna de miere in valoare de 1000 euro, care poate fi folosit in cadrul agentiei de turism aleasa de catre organizator.

 

 • informații raportat la Legea 677/2011 privind prelucrarea datelor cu caracter personal: S.C. STOR & STOR S.R.L. prelucreaza urmatoarele date personale: nume, numar telefon contact, adresa de resedinta.Datele sunt stocate timp te o luna dupa incheierea concursului, adica pana pe 01.05.2023. Datele nu sunt instrainate catre nici un partener.

 

Acest document cuprinde toate obligațiile pe care comerciantul și le asumă cu privire la toți participanții, asemenea unui contract clasic, fără a fi însă necesară o „semnare” efectivă, întrucât participantul agrează termenii si condițiile concursul la momentul participări.

Tombola realizata de retailerul “Men’s Club”(SC STOR & STOR SRL, Reg., Com.: J12/1376/2012, Cod fiscal: RO 30220121, Sediu social : Str Mos Ion Roata Nr. 4 ap.1 Cluj-Napoca, Cluj) are ca scop principal promovarea brandului acest și creșterea vânzărilor, fiind parte din campanii de marketing. Așadar, comerciantul nu urmărește obținerea unui profit din biletele cumpărate de clienți, ca în cazul unei tombole clasice (joc de noroc), ci urmărește să își consolideze poziția pe piață. Simplul fapt că acest lucru se realizează printr-o tombolă nu poate tranforma campania de marketing în sine într-un joc de noroc. Tombolele legale ale retailerilor se vor incadra astfel în art. 11 din OUG nr. 77/2009 și nu vor trebui autorizate de ONJN:

Art. 11, alin. (1): Nu sunt considerate jocuri de noroc și sunt permise fără autorizare următoarele tipuri de jocuri: […] c) acțiunile organizate de diferiți operatori economici, în condițiile legii, în scopul stimulării vânzărilor și care nu presupun taxă de participare, respectiv niciun fel de cheltuială suplimentară din partea participanților și nici majorarea prețului pe care produsul l-a avut anterior desfășurării acțiunii publicitare;