Made to measure

Evenimentele importante din viata dumneavoastra merita tinute pe masura. De la mediul bussines, casual si pana la ceremonii, articole precum un sacou smart casual sau un costum impecabil va vor completa perfect momentul.

  • Men Club

  • Men Club

  • Men Club

La Men’s Club aveti parte de costume personalizate, astfel incat fiecare moment pe care il pretuiti sa se reflecte perfect in tinuta pe care o purtati.

Dumneavoastra stabiliti standardele si masurile dupa care alcatuim costumele, camasile, incaltamintea si paltoanele dorite. Noi va oferim calitate, seriozitate si cele mai bune sfaturi.

Avantajele serviciilor made to measure sunt incontestabile. De la detasarea de canonul standardizat pana la rafinarea fiecarui detaliu in acord cu dorintele dumneavoastra, creatiile made to measure completeaza o tinuta personalizata care va vine “ca turnat” si va avantajeaza din toate unghiurile.

Fiecare articol vestimentar este croit dupa masurile si cerintele dumneavoastra, plus recomandarile consultantului, fie ca este vorba de camasa, costum, palton, de o pereche de pantofi sau de ghete.

Pentru ca fiecare corp este unic, costumele made to measure iau in calcul micile diferente care conduc la mari efecte. Talia cambrata usor si umerii nu prea mult inaltati, lungimea potrivita a pantofilor si lejeritatea pantalonilor smart casual sunt, de exemplu, combinatii personalizate de care puteti beneficia cu ajutorul serviciilor made to measure.

Si pentru ca un costum este ales de fiecare data pentru o ocazie speciala, Men’s Club va ofera si varianta made to measure pentru tata si fiu. Marcati momentele speciale din viata fiului dumneavoastra, indiferent de varsta, optand pentru costume care subliniaza elegant legatura puternica care va leaga. Celebrati unicitatea momentului etaland tinute identice.

Fie ca va doriti sa aveti o tinuta corecta si stilata la birou, fie doriti sa va exprimati personalitatea si gusturile rafinate la manifestari de inalta tinuta, un sacou made to measure va poate conferi prestanta si incredere in fortele proprii. Aveti de ales din gama de costume de ceremonie sau costume business croite pe masura dumneavoastra.

La crearea tinutelor made to measure, folosim materiale naturale, din lana 100% si tesaturi care poarta marca unor parteneri de prestigiu precum Carnet, Cerruti sau Vitale Barberis, tocmai pentru a exprima detaliile care va caracterizeaza stilul personal si rafinamentul.

Costumele made to measure sunt croite dupa propriile dumneavoastra dimensiuni si gusturi, sub indrumarea consultantului. In acest fel puteti sa va bazati pe un costum care va vine perfect si va da prestanta dorita la evenimentul pentru care a fost creat.

Datorita materialelor de calitate, creatiile made to measure va asigura un confort desavarsit la purtare. Aveti toate ingredientele necesare pentru a va exprima stilul si personalitatea, nu dupa canoane prestabilite, ci dupa propriile reguli.