Despre noi

Costumul MEN's CLUB se defineste prin eleganta, calitate ,stil , excentricitate , de fapt putem sa il numim un curent care se face remarcat pe piata clujana prin conceptul de "honest clothing".

Costumul MEN's CLUB se adresaza in principiu barbatilor ce cauta o consiliere sincera si transparenta in privinta alegerii unei tinute sau a unui costum pentru evenimente din viata acestora sau pur si simplu pentru iesirea din anonimat la birou, pe strada, in viata de zi cu zi.

Chiar daca zilnic ne intalnim cu diferite tipuri de fizionomii, noi le percepem de fiecare data ca pe noi provocari in cunoasterea mai profunda a necesitatilor clientilor, a temerilor de a nu esua in alegerea unui produs de imbracaminte nepotrivit ce poate scoate in evidenta mai tare particularitatile corpului si in final in creearea unei tinute pe masurile lor.

Astfel, daca croiul este perfect pentru necesitatile clientului nostru, acesta isi recastiga increderea in sine, in noi si in sfaturile noastre, in felul cum e privit si perceput de cei din jur.

Odata ce barbatul traieste aceasta experienta ce il readuce intr- un confort psihic , el leaga o legatura evidenta cu consilierul si devine " fidel " reintoarcandu- se mereu la nevoie.

Toate acestea ne aduc satisfactie prin experientele inedite traite zilnic alaturi de clientii nostri si ne inspira in stabilirea principiior morale.

Cel mai important principiu este onestitatea si sinceritatea cu care trebuie sa tratam fiecare client in parte.

Al doilea principiu este datoria pe care simtim ca o avem fata de clienti de a cauta mereu inspiratie pentru noile tendinte si colectii si a le aduce in showroom mai aproape de ei pentru a-i surprinde.

Nu putem insa realiza cele mentionate decat prin calitate a produselor, mentinerea unor standarde optime in serviciile pe care le oferim.